Bio-D

Siguranta

Toate ingredientele folosite in produsele noastre provin din surse cu buna reputatie si pot fi urmarite pe tot traseul lor.

Bio-D este membru al Sedex – organizatia mondiala ce aduce imbunatatiri la nivelul practicilor comerciale etice si responsabile – si respecta propriile politici stricte de comert echitabil.

Toate produsele Bio-D sunt aprobate de Cruelty Free International si de Vegan Society. Produsele noastre de spalat rufe fara parfum sunt certificate de Allergy UK si toate ambalajele noastre sunt reciclabile.

Prieteni cu planeta

Ne dorim sa livram produse de inalta calitate, ecologice, sigure pentru intreaga familie. Pentru noi este important sa oferim produse deosebite, produsele noastre nu “costa planeta” in niciun fel.

VEGAN

Produsele noastre sunt naturale si bazate pe plante. Suntem membru al Vegan Society (Societatii vegetarienilor) și respectam orientarile vegetariene stricte ale acesteia: clientii pot avea incredere in ceea ce cumpara atunci cand vad sigla Vegan Society pe etichetele noastre.

ABSOLUT NICIUN TEST PE ANIMALE

Nu ne testam produsele pe animale. Suntem un membru activ al Cruelty Free International si suntem recunoscuti de aceasta institutie de caritate pentru faptul ca am aderat la o data-limita fixa și ca nu am permis testele pe animale pentru niciunul dintre produsele, ingredientele sau formulele noastre dupa o dată stabilita.

You've just added this product to the cart:

Aboneaza-te la Newsletter-ul Next Step

Pentru ca si noi suntem parinti, stim ca orice ajutor este bine-venit, aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pentru a beneficia de:
  • Oferte exclusive
  • Sfaturi si informatii direct de la specialisti
  • Concursuri
Holler Box